Prisijungti



OK

Registruokis! | Pamiršai slaptažodį?

Fishki Facebook'e Naujiena!


Tapk FISHKI Facebooke gerbėju
Būkime kartu:
Sekti FISHKI Twitter Pasidalinti FISHKI Facebook FISHKI RSS naujienos   

Nemokami žaidimai

Nemokami žaidimai loginiai, koviniai, mergaitėms ir kiti
Pasirink žaidimą ir žaisk nemokamai!

Žaidimai dviems
Nuotykių ir veiksmo žaidimai
Loginiai žaidimai
Azartiniai žaidimai
Stalo žaidimai
Koviniai žaidimai
Lenktynių žaidimai
Skraidymo žaidimai
Sporto žaidimai
Strateginiai žaidimai
Žaidimai suaugusiems N18
Flash žaidimai-prikolai, filmukai ir animacijos

Dienos horoskopas Naujiena!

Palmiros dienos horoskopas
Palmiros horoskopas šiandienai:

Palmiros dienos horoskopas

Populiariausi prikolai Facebook'e

Top prikolai ir juokeliai


Fishki apklausa

Ar pritapo EURAS jūsų piniginėje?


Taip, toks pats mielas ir geras kaip Litas!
Neee, negaliu nieko atsipalaidavęs pirkti...
Neturėjau litu, neturiu ir eurų!

Juokelių archyvas

«    Rugsėjo 2017    »
PnATKPnŠS
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
Nemokamas hostingas!

Page rank

Amžiaus kiaušinis! Gal norėtumei paragauti? :D (Century egg! Would you like to try?)

FISHKI naujienos kategorija
 Autorius: rozine-pantera | 2009.12.17



Šimtmečio kiaušinis (dar kitaip vadinamas konservuotas, tūkstančio metų kiaušinis) yra kiniečių delikatesas, naudojamas įvairiuose tradiciniuose patiekaluose. Švieži ančių, vištų ar putpelių kiaušiniai tampa šimtmečio kiaušiniu, po savaičių ar mėnesių užkonservavus ypatingoje miksūroje iš molio, pelenų, kalkių, druskos bei ryžių.... Pastovėję tam tikrą laiką, kiaušinių lukštai įgauna rudą spalvą, o trinys tampa labai šarminis ir smarkiai atsiduoda amoniaku ir siera. Kai kurie juos prilygina smirdančiam sūriui :D Tuomet jie jau tinkami valgyti :) Tokie kiaušiniai valgomi vieni patys arba kaip ingridientai prie kitų kiniškų patiekalų. Manoma, kad toks kiaušinio paruošimo būdas atsirado prieš 600 metų.
SKANAUS gurmanams cool

(Century egg (also known as hundred year, thousand year egg) is a chinese delicacy used in many dishes. Fresh chicken, duck, quail eggs become century eggs after weeks, or months of preservation in a special mixture of ash, clay, salt, rice... After particular time of preservation egg shell gets brown color and yolk becomes very smelly as ammonia and sulfur. Some associate them with smelly cheese. Century eggs are eaten either raw, or as ingredients in other chinese foods. It is believed that such egg preservation dates back 600 years.)

Amžiaus kiaušinis! Gal norėtumei paragauti? :D (Century egg! Would you like to try?)

Amžiaus kiaušinis! Gal norėtumei paragauti? :D (Century egg! Would you like to try?)

Amžiaus kiaušinis! Gal norėtumei paragauti? :D (Century egg! Would you like to try?)

Amžiaus kiaušinis! Gal norėtumei paragauti? :D (Century egg! Would you like to try?)

Amžiaus kiaušinis! Gal norėtumei paragauti? :D (Century egg! Would you like to try?)

Amžiaus kiaušinis! Gal norėtumei paragauti? :D (Century egg! Would you like to try?)

Amžiaus kiaušinis! Gal norėtumei paragauti? :D (Century egg! Would you like to try?)

Amžiaus kiaušinis! Gal norėtumei paragauti? :D (Century egg! Would you like to try?)

Amžiaus kiaušinis! Gal norėtumei paragauti? :D (Century egg! Would you like to try?)

Amžiaus kiaušinis! Gal norėtumei paragauti? :D (Century egg! Would you like to try?)

Įdomus video filmukas! :)




PERSIŲSK ŠĮ JUOKELĮ draugui, jam tikrai patiks :)
Nuoroda draugui:
Nuoroda tavo blogui:

1 komentarų apie naujieną: Amžiaus kiaušinis! Gal norėtumei paragauti? :D (Century egg! Would you like to try?)

1 Parašė: shana05 | 2014.04.20, 20:56 |
fuuu ! eina sau, nenoreciau toky suvalgyt, nes man atrodo, kad nu jo tas skonis ypac trynio yra kaip meslo. tas trynys ir atrodo kaip kokia 100 metu butu jam ir toks juodas supuve veeeeeeeeeeeee mocking crazy crazy
Įkėlė prikolų: 0 | Parašė komentarų: 2 | Registruotas narys | Užsiregistravo 9.04.2014
• Atsakyti    

Parašyk komentarą:

* Vardas:

* El. paštas:




Juokingi veidukai